Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Welkom bij Kantoor Bouckaert BVBA

Bel 051 30 27 84 of mail ons

Over ons

“Professioneel advies met persoonlijk karakter”. Daar staan we voor. Kennis, wederzijds vertrouwen en respect liggen aan de basis van onze dienstverlening. In een steeds evoluerende branche, willen we voor u een betrouwbare houvast betekenen. U krijgt bij ons dan ook advies op maat op vlak van verzekeringen, bankzaken, beleggingen en leningen. Ook voor juridische en sociale vragen kan u bij ons terecht.

We denken met u mee en zoeken de oplossing die best bij u past!

Een stukje geschiedenis

De familie Bouckaert is reeds vele jaren actief in de verzekeringen. Marnix is momenteel de derde generatie. Zijn grootvader Karel Bouckaert is gestart als inspecteur voor een verzekeringsmaatschappij, om daarna als verzekeringsagent verder te gaan. Zoon Axel zette zijn werk verder samen met zijn echtgenote Francine. Na het spijtig overlijden van Francine in 1977 besliste Axel om als zelfstandig makelaar de activiteiten verder uit te bouwen. In 1985 richtte hij samen met zijn zoon Marnix de BVBA Kantoor Bouckaert op.

In 1987 kwam Marijke het team versterken. Onder haar impuls werden de bankactiviteiten in 1991 verder uitgebouwd. Hierdoor kunnen de klanten al hun financiële zaken op één en dezelfde plaats regelen.

Marilyn kwam in 1999 in dienst en vormt uw vertrouwde gezicht aan het loket.

In 2015 kwam schoondochter Karen ons vervoegen. Ze is samen met zoon Ward afgestudeerd als handelsingenieur en volgde ook de opleiding tot verzekeringsmakelaar.

Zo gaan we er samen voor om u de beste service te blijven bieden.